Filmverbod voor Nederlands zangduo op Oktoberfest Munchen


MUNCHEN, 20080924 -- Elz Bakker & Stefan Storm zijn maandag 22 september 2008 afgereisd naar het grootste bierfeest van de Wereld "Het Oktoberfest in Munchen". Zij waren daar speciaal om hun nieuwste videoclip op te nemen over Honderdduizend Jaren. Hiervoor was het zangduo speciaal gekleed in de traditionele Bayerische kleding. Tot hun grote verbazing moesten de opnames in de bekendste feesttent het Hypodrome waar jaarlijks de grote filmsterren en beroemdheden komen direct worden stilgelegd en werd alle gemaakte opnames door het security team in beslag genomen en gewist.

Het opnameteam onder leiding van Rob Ronalds stond perplex en werd verstaan te geven direct het Hypodrome te verlaten , en vervolgens verteld dat er absoluut NIET in de tenten gefilmd mag worden zonder afgegeven vergunning.

Deze vergunning dient al maanden vooraf aangevraagd te worden en hiervoor dient het bedrag van 1.000,00 euro per opnamedag te worden betaald aan de organisatie van het Oktoberfest.

De aanwezige perskaart mocht niet baten , gelukkig voor de artiesten en het opnameteam waren zij bij de kermisexploitanten op het buitenterrein meer dan welkom, en heeft het zangduo geweldige opnamens kunnen en mogen maken op het grootste bierfeest van de Wereld.

Ingezonden persbericht