Ciske de Rat - de Musical naar België

25/01/2008 07:00Joop van den Ende TheaterproductiesAmsterdam, 25 januari 2008

CISKE DE RAT - DE MUSICAL NAAR BELGIE

Ciske de Rat - de Musical is van 24 t/m 28 september 2008 te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Dit is de eerste keer dat de alom geprezen musical over het straatschoffie Ciske de Rat in België te zien zal zijn. De kaartverkoop voor de speelperiode in Antwerpen is inmiddels geopend. Op dit moment zijn in Nederland ruim 380.000 kaarten verkocht en Ciske de Rat - de Musical is hiermee de meest succesvolle reizende musical ooit. Momenteel staat de musical in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré en aanstaande zaterdag vindt de 100ste voorstelling plaats.

De oorspronkelijk Nederlandse musical werd door pers en publiek ontvangen met unaniem lovende recensies. In Ciske de Rat - de Musical zorgt de kleine Ciske voor momenten van ontroering, humor en brutale streken, maar ziet men ook hoe de volwassen Ciske met zijn verleden probeert te leven. De belevenissen van Cis de Man, gespeeld door Danny de Munk, zijn door het bekende verhaal heen geweven en geven een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal. De musical brengt een avond vol herinneringen aan het jochie met een hartje van goud en blijft ontroerend en tijdloos.

Voordat Ciske de Rat - de Musical in de Stadsschouwburg in Antwerpen te zien is, zijn er extra voorstellingen in Breda, Apeldoorn en Groningen. Vanaf oktober 2008 is de musical te zien in Amsterdam (RAI Theater), Almere, Zwolle en Nijmegen. Voor meer informatie over Ciske de Rat - de Musical zie www.ciskederat.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro via TopTicketLine 0900 - 300 5000 (45 cpm) en tevens via de theaters. (Prijzen variëren per theater en/of rang).

http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/