DinerJaarkaart overgenomen door Smulweb.nl


Gratis jaarkaart voor 400.000 smulwebleden breekt strijd om restaurants open

BAARN, 20080924 -- Smulweb.nl, de grootste website op het gebied van recepten en restaurants heeft DinerJaarkaart overgenomen, het grootste kortingsprogramma voor restaurants in Nederland. Hierdoor is de strijd om de restaurants op internet opengebroken. Alle 411.000 smulwebleden krijgen een jaar lang gratis de DinerJaarkaart, waardoor het voor restaurants lucratiever is dan ooit om deel te nemen aan DinerJaarkaart.

"Smulweb is niet alleen een bijzonder grote en actieve community rond koken en recepten. Onze leden schrijven ook steeds meer prachtige verhalen over de restaurants die ze bezocht hebben", vertelt Michiel Slegt van Smulweb. "De overname van DinerJaarkaart past dan ook uitstekend in onze strategie om de voornaamste culinaire website van Nederland te zijn en te blijven".
Bij de DinerJaarkaart zijn op dit moment 700 restaurants aangesloten. Ongeveer 100.000 Nederlanders hebben een DinerJaarkaart. "We willen het aantal aangesloten restaurants binnen een jaar verdubbelen", vertelt Slegt. "Het eerste jaar krijgen onze leden allemaal gratis een DinerJaarkaart. Daarmee is het voor veel meer restaurants aantrekkelijk om zich aan te sluiten bij de DinerJaarkaart."
De DinerJaarkaart is een kortingsprogramma waarmee bezoekers op kortingsdagen 25% korting op hun rekening krijgen.

Over Smulweb
Met ruim 400.000 leden en gemiddeld 900.000 unieke bezoekers per maand (Bron: STIR augustus 2008), is Smulweb de best bezochte website op het gebied van recepten en restaurants. De meer dan 328.000 recepten en 17.000 restaurants worden beschreven, beoordeeld en gedeeld door een zeer actieve kookcommunity.
Smulweb bestaat sinds 1998 en is sinds 2004 onderdeel van Younity Media BV. Andere titels van Younity Media BV zijn o.a. : plein.nl, vrouwzijn.nl en wereld.nl

Over DinerJaarkaart:
Het concept DinerJaarkaart is sinds 1999 actief in Nederland. Houders van de kaart krijgen op kortingsdagen 25% korting direct op de rekening bij ruim 700 restaurants. Met meer dan 100.000 kaarthouders is DinerJaarkaart het grootste restaurant kortingsprogramma van Nederland.