Ingezonden persbericht


LANCOM Systems start promotieactie voor Outdoor Access Points

Amsterdam, 24 september 2008 - Netwerkspecialist LANCOM Systems start een promotieactie voor zijn Outdoor Access Points. Van 1 september tot 31 oktober kunnen detailhandelaren profiteren van aantrekkelijke actievoorwaarden.

De promotie betreft de volgende producten: LANCOM OAP-310agn Wireless, LANCOM OAP-54 Wireless en de sinds september verkrijgbare LANCOM OAP-54-1 Wireless, LANCOM OAC-54-1 Wireless en LANCOM OAP-54-1 Wireless Bridge Kit. Op alle Outdoor Access Points geven de distributeurs een korting van 10 procent. Voor de Wireless Bridge Kit is de korting 20 procent. Geïnteresseerden kunnen de individuele actieprijzen rechtstreeks bij de distributeur opvragen.

"Met deze actie willen we de Outdoor Wireless-oplossingen, en met name de Outdoor Access Points die nieuw zijn in ons portfolio, nadrukkelijker onder de aandacht van onze detailhandelaren brengen. Die zijn nu in de gelegenheid zich met de werking en technische details van deze apparaten vertrouwd te maken", zegt Jan Buis, director international sales van LANCOM Systems.

Alle geautoriseerde LANCOM-distributeurs buiten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland nemen aan de actie deel. Detailhandelaren en systeemhuizen kunnen bij interesse rechtstreeks contact opnemen met hun lokale distributeur. Door LANCOM geautoriseerde distributeurs in Nederland zijn: bv elspec
SDC Logistics bv
Stebis bv
TechAccess bv

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Reading (VK), Wenen, Bolzano (Italië), Madrid en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.