Gemeente Alkemade


Vanaf deze week: gemeentenieuws van Kaag en Braassem 24-09-2008

Als inwoner van Alkemade of Jacobswoude bent u gewend het nieuws van uw gemeente terug te lezen op de gemeentepagina in het Witte Weekblad. Vanaf deze week publiceren wij niet langer twee aparte pagina´s maar één gemeentepagina van Kaag en Braassem.

Nu de fusiedatum van 01-01-2009 dichterbij komt, hebben beide gemeenten steeds vaker hetzelfde nieuws te melden. Daarom is binnen de gemeenten besloten om dit nieuws voortaan op een gezamenlijke pagina te publiceren. Zo vindt u al het fusienieuws maar ook nieuwsberichten van de beide gemeenten overzichtelijk bij elkaar.

Officiële publicaties van de aparte gemeenten worden op een eigen plek gepubliceerd (in de balken op de linker- respectievelijk rechterpagina). Zo kunt u gemakkelijk terugvinden welke vergunningen in Alkemade en welke in Jacobswoude zijn aangevraagd of verleend en welke besluiten de (nu nog) afzonderlijke besturen genomen hebben. Langere teksten, bijvoorbeeld over bestemmingsplannen, worden wel op de nieuwspagina geplaatst.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met Bureau communicatie van Alkemade of Jacboswoude, tel. (071) 332 73 23 of tel. (0172) 503 108.