Ingezonden persbericht

Aon tekent sponsorcontract Rotterdam Topsport
Grote opkomst Ondernemersontbijt Rotterdam

Rotterdam, 24 september 2008 - Aon Nederland, toonaangevend adviseur op het gebied van risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, heeft vandaag een contract getekend als 'Gold Sponsor' van Rotterdam Topsport. Aon steunt dit initiatief om zo haar betrokkenheid bij de Rotterdamse samenleving te bevestigen. De overeenkomst is gesloten voor de duur van drie jaar.

Het decor voor de contractondertekening was het 'Ondernemersontbijt Rotterdam' van vanochtend. Gastheer Ivo Opstelten en leden van het college van B&W ontvingen daar 180 Rotterdamse ondernemers.

Het Ondernemersontbijt Rotterdam is een ontmoetingsplaats voor ondernemers en gemeente. Het Ondernemersontbijt Rotterdam wil de relatie tussen ondernemer en gemeente Rotterdam vitaal houden en een podium bieden waar onderling zaken kunnen worden gedaan. Het Ondernemersontbijt was deze keer te gast bij Aon Nederland.

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 12 vestigingen met 1.500 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 36.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE). Meer informatie: www.aon.nl.

Voor meer informatie of een foto van de contractondertekening: Ulrika Lundgren
Press Officer
Tel. (010) 448 75 22
Email ulrika_lundgren@aon.nl
Of:
Sterk Werk Communicatie
Sietse Pots, PR Consultant
T: (010) 433 72 92
E: sietse.pots@sterkwerk.nl