Tarzan vliegt naar drie musicals op een avond

24/09/2008 20:12

Joop van den Ende Theaterproducties

Tarzan hoofdrolspeler Ron Link stapt samen met CJP winnaar Lisette Tromp in een helikopter om drie musicals op één avond te bezoeken. Als kick off van een unieke samenwerking tussen CJP en Joop van den Ende Theaterproducties doen zij een recordpoging en bezoeken daarom de musicals Les Misérables, Tarzan en Dirty Dancing per helikopter en limousine om een deel van de voorstelling te bekijken en de cast te ontmoeten.

CJP Recordpoging musicals bezoeken

Onder de nieuwe CJP-leden die zich tot 18 september hebben aangemeld is een prijs verloot, een recordpoging musicals bezoeken met Ron Link. Winnares Lisette Tromp uit Haarlem bezoekt samen met Ron de musicals Les Misérables in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Tarzan in het Fortis Circustheater in Scheveningen en Dirty Dancing in het Beatrix Theater Utrecht om een stuk van de voorstelling te kijken en hun cast te ontmoeten. Omdat alle drie de musicals op één avond worden bezocht is er onder andere een helikopter ingezet om dit te verwezenlijken.

Samenwerking

CJP en Joop van den Ende Theaterproducties zijn onlangs een unieke samenwerking aangegaan.

CJP-leden (jongeren van 12 t/m 30 jaar) krijgen op vertoon van de CJP-pas altijd 50% last minute korting op musicals van Joop van den Ende Theaterproducties in het Beatrix Theater Utrecht (Dirty Dancing) en Fortis Circustheater Scheveningen (Tarzan). De korting geldt ook voor de reizende producties in grotendeels alle theaters. Behalve deze structurele korting, ontvangen nieuwe CJP-leden een Musical Card, waarmee zij Euro 25,- extra korting krijgen op hun kaartje. Hiermee maken CJP en Joop van den Ende Theaterproducties theater nog toegankelijker voor jongeren.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/