Gemeente Purmerend

Als gast in de raad op bezoek bij de gemeenteraad

09 september 2008

De politiek van heel dichtbij

Purmerenders kunnen zich opgeven voor een van de gemeenteraadsvergaderingen van Purmerend als `Gast in de raad'. Nieuwe data zijn donderdag 25 september en 27 november.

Gasten in de raad krijgen op die avonden de mogelijkheid om op een persoonlijke en speciale manier te worden ontvangen, kennis te maken met raadsleden en een uitleg te krijgen over de agenda en de wijze van vergaderen. In het stadhuis wordt speciaal voor hen de rode loper uitgelegd. Na ontvangst om 19.00 uur met koffie en thee, vertellen raadsleden meer over de raad en de agenda van die avond. Na deze uitleg begint om 20.00 uur de raadsvergadering. In de raadzaal zijn speciale plekken gereserveerd, waardoor alles goed is te volgen. Fractieassistenten geven tijdens de vergadering ter plekke uitleg op vragen. Na afloop van de vergadering is er nog gelegenheid om na te praten met de raadsleden onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden voor donderdag 25 september en 27 november kan via de raadsgriffier Jelly Kamminga, telefoon 452318, e-mail jf.kamminga@purmerend.n.l of via het de website in de rubriek politiek en bestuur. Aanmelden voor de raadsvergadering van 25 september kan tot 17 september.