Gemeente Overbetuwe


logo Breedtesport logo CU

CU! Around biedt spectaculaire sporten in Overbetuwe

De Dorpstraat in Elst is donderdag 25 september a.s. de meest spectaculaire sportlocatie voor jongeren. CU! Around (spreek uit: see you around) start hier vanaf 18.30 uur. Het dorp wordt omgetoverd tot één zomerse locatie. Jongeren kunnen het tegen elkaar opnemen in een speciale voetbalkooi, waarin twee tegen twee beachsoccer gespeeld wordt. Verder kunnen de jongeren beachvolleyballen en beachhockeyen. Daarnaast maakt salsa, een klimmuur en de zomerse muziek het sfeertje compleet. Tijdens dit straatsportevenement werkt de Breedtesport samen met onder andere Spero, hockeyclub HCOB en jongerenwerk de Stuw.

Onder de naam CU! Around organiseert de Breedtesport dit straatsportevenement al een aantal jaar. Jongeren in de leeftijd van ongeveer 13 tot en met 20 jaar kunnen aan het sportieve evenement deelnemen. Van 18.30 tot 21.00 uur zijn de jongeren uit de gemeente Overbetuwe van harte welkom! Inschrijven kan op de dag zelf. Deelname is gratis en voor de winnende teams zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen!

Meer weten?

Wil je meer informatie over CU!, bezoek dan de website www.cu-around.nl of bel met Bas van Eck van Breedtesport Overbetuwe. Hij is te bereiken via telefoonnummer: 06 â 15 16 40 68.

Download hier de poster. Download hier de poster.