Datum: 25 september 2008

Katwijk Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 37 jarige man uit Valkenburg. Agenten controleerden de man woensdag 24 september rond 19.00 uur toen hij met zijn auto over de Colijnstraat reed. De man bleek te veel te hebben gedronken. De uitslag van zijn ademanalyse was 805 ug/l. Het was niet de eerste keer dat hij op het rijden onder invloed werd betrapt. Vanaf 1995 was dat al 10 keer het geval geweest waarvan de laatste keer in 2004. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Voorhout Politie zoekt getuigen ongeval De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op de Leidsevaart. Naast getuigen zoekt de politie ook de veroorzakers van het ongeval, drie of vier fietsers die woensdag 24 september rond 16.55 uur breed uit over het fietspad langs de Leidsevaart reden. Een 17 jarig meisje uit Voorhout die ze tegemoet reed, moest daardoor met haar scooter uitwijken om een aanrijding met ze te voorkomen. Daardoor kwam de Voorhoutse in de berm terecht en kwam ten val. Vermoedelijk liep ze daardoor een lichte hersenschudding op. Dit werd in het LUMC vastgesteld waar ze voor onderzoek naar was overgebracht. De fietsers reden onverstoord door. De politie hoopt nog op een reactie van hen en andere getuigen. Zij kunnen contact op nemen met de politie in Voorhout via 0900-8844.

Gouda Vechtpartij De politie onderzoekt een vechtpartij die woensdag 24 september, rond 19.00 uur, plaatsvond op de Zoutmanstraat. Twee mannen van 48 en 37 jaar uit Gouda raakten in een gevecht met twee andere mannen uit Gouda. Zonder duidelijke aanleiding ontstond er een vechtpartij waarbij de 37 jarige Gouwenaar gewond raakte, dusdanig dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Een getuige belde de politie waarop agenten direct ter plaatse gingen. Een verdachte, een 22 jarige Gouwenaar, kon worden aangehouden. De tweede verdachte is gevlucht. Tijdens de vechtpartij is er een deuk in de auto ontstaan. De eigenaar van de auto heeft daarvan aangifte gedaan. De politie zet het onderzoek naar de tweede verdachte voort.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --