Gemeente Geldermalsen

Raadsvergadering oktober in twee delen

25 september 2008 - In de raadsvergadering van 30 september wordt naar verwachting wordt het grootste deel van de agenda als hamerstuk afgehandeld door de raad. Een aantal geplande agendapunten is doorgeschoven naar de raadsvergadering van oktober.

Okober - te veel belangrijke onderwerpen voor 1 avond De raadsvergadering van oktober behandelt traditiegetrouw ook de Programmabegroting. Dat betekent dat de raadsagenda van oktober lang wordt. Naast de begroting staan voor de agenda gepland de Stationsomgeving, Verzelfstandiging AVRI en het Milieuprogramma. Dit zijn te veel grote, belangrijke onderwerpen voor 1 avond. Bovendien is het tegenover het publiek niet reëel om laat op de avond, na de begrotingsbehandeling, pas te starten met de behandeling van overige genoemde onderwerpen.

In het presidium is besloten de begrotingsbehandeling op dinsdag 28 oktober vanaf 17.00 uur te behandelen en voor de behandeling van de overige onderwerpen uit te wijken naar woensdag 29 oktober 2008. U kunt hier alvast rekening mee houden in uw agenda