Gemeente Haren

Gemeentehuis Haren

Ontwerpbestemmingsplan

25/09/2008

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene Wet Bestuursrecht bekend dat met ingang van 26 september 2008 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Gemeentehuis Haren ter inzage ligt.

ontwerp nieuw gemeentehuis

Inhoud ontwerpbestemmingsplan Gemeentehuis Haren

Het ontwerpbestemmingsplan is de basis voor de nieuwbouw van het gemeentehuis voor de gemeente Haren. Het nieuwe gemeentehuis wordt in het centrum van Haren gerealiseerd waar momenteel het postkantoor gehuisvest is. De nieuwe locatie biedt, na de sloop van het huidige postkantoor, de ruimte en de mogelijkheden voor nieuwbouw. Het plangebied van dit bestemmingsplan is begrensd rondom de nieuwbouwlocatie. Het huidige gemeentehuis maakt geen onderdeel uit van dit bestemmingsplan.

Terinzagelegging

Genoemd ontwerpbestemmingsplan ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren en in de openbare bibliotheek gevestigd in het sociaal-cultureel centrum 't Clockhuys, Brinkhorst 3 te Haren.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad (Postbus 21, 9750 AA Haren). Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de voornoemde termijn zijn/haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken dient u voor het einde van de terinzageleggingstermijn een afspraak te maken met de heer F. Kamminga, telefoonnummer 53 39 931 of per e-mail f.kamminga@haren.nl.