Gemeente Haren

Parkeerverbod Torenlaan

Verkeersbesluit

25/09/2008

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken bekend, dat zij hebben besloten een wijziging aan te brengen in de parkeersituatie in de Torenlaan. Het huidige parkeerverbod aan de noordzijde van de Torenlaan wordt in zijn geheel opgeheven, met uitzondering van het gedeelte tussen de Westerse Drift en de inrit naar de woning aan de Torenlaan 23. Daarnaast wordt een parkeerverbod ingesteld aan de zuidzijde van de Torenlaan tussen de Gorechtstraat en een locatie ter hoogte van de woning aan de Torenlaan 55. Aanleiding voor de wijziging is dat het profiel van de rijbaan is teruggebracht naar 5,00 meter en dat geparkeerde auto's aan de zuidzijde nu in enkele gevallen het in- en uitrijden van de inritten van aanliggende woningen bemoeilijken.

Het verkeersbesluit is genomen op grond van de Wegenverkeerswet 1994 (WVW 1994) en het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW).

Bezwaar
Het verkeersbesluit, inclusief situatietekening, ligt vanaf heden ter inzage bij de receptie van Publiekszaken. Indien u tegen het besluit bezwaar heeft kunt u binnen zes weken na publicatie van deze tekst een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren.