Amsterdam RAI

Autonieuws komt tot leven op AutoRai 2009

Van woensdag 1 april tot en met zaterdag 11 april 2009 in Amsterdam RAI

11 sep 2008

De AutoRAI kent volgend jaar het thema âAutonieuws komt tot levenâ. Het grootste auto-evenement van Nederland staat dan ook weer bol van de primeurs. Tijdens AutoRAI 2009 kunnen bezoekers aan den lijve ondervinden hoe leuk autorijden is. Het evenement schotelt het Nederlandse publiek een enerverend en spectaculair programma voor, waarin beleving voorop staat. De AutoRAI wordt gehouden van woensdag 1 april tot en met zaterdag 11 april 2009 in Amsterdam RAI.

De AutoRAI biedt autoliefhebbers en aanstaande autokopers eens per twee jaar de unieke gelegenheid om zich op het totale Nederlandse aanbod van nieuwe autoâs te kunnen oriënteren. De voortdurende stortvloed aan autonieuws komt volgend jaar tot leven. Beursmanager Joost ât Hooft van Amsterdam RAI: âHet autonieuws dat bezoekers kennen van kranten, magazines, internet en televisie, kunnen zij op AutoRAI 2009 daadwerkelijk van zeer dichtbij beleven.â
Het beursbeeld van AutoRAI 2009 toont een bijzonder fraai gelijnde auto, geheel opgebouwd uit de tientallen nieuwsberichten die continu over autoâs in de media verschijnen . Het actuele nieuws komt tot leven op AutoRAI 2009. ât Hooft: âBezoekers kunnen zich verheugen op een autoshow die zijn weerga niet kent en waar autokopers zich uitstekend op het actuele aanbod van nieuwe autoâs kunnen oriënteren.â AutoRAI 2009 draait elf dagen lang om innovatie, mobiliteit en rijplezier. Het evenement begint op woensdag 1 april met een Exclusive Preview, gevolgd door tien publieksdagen.

Veel primeurs
De nieuwsexplosie tijdens AutoRAI 2009 volgt die van de internationale beurzen van Detroit en Genève, die begin volgend jaar worden gehouden. Exposanten op AutoRAI 2009 zullen zo veel mogelijk primeurs op hun stand tonen. Zo kunnen de bezoekers van het grootste auto-evenement van Nederland zich uitstekend laten informeren over de nieuwste autoâs en de laatste trends op het gebied van onder meer design, veiligheid en natuurlijk duurzaamheid en milieu.

Nieuwe automerken
AutoRAI 2009 beslaat het gehele RAI-complex. De auto-importeurs tonen er hun actuele modellengamma, zodat de bezoeker een helder totaalbeeld krijgt van het Nederlandse auto-aanbod. Enkele interessante nieuwkomers debuteren tijdens AutoRAI 2009 op de Nederlandse automarkt. Het grote succes van de speciale evenementen en paviljoens wordt in 2009 herhaald en zelfs aangevuld met speciale buitenevenementen.

Over AutoRAI 2009
AutoRAI 2009 is geopend op woensdag 1 april van 20.00 tot 24.00 uur voor de Exclusive Preview. Van dinsdag 2 april tot en met zaterdag 11 april is de beurs op werkdagen geopend van 11.00 tot 22.00 uur en in de weekends van 10.00 tot 17.00 uur. De beurs vindt plaats in alle hallen van Amsterdam RAI. AutoRAI 2009 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging.

Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl-.


*