Nieuwe speler Werving & Selectiebranche van start

25/09/2008 13:04

QuoRatio

Op vrijdag 19 september opende Zelfmade haar eerste vestiging aan de Vismarkt, in het centrum van Utrecht. Zelfmade is dé carrièrecoach voor starters op de arbeidsmarkt. In deze nieuwe formule ligt de focus helemaal op de kandidaat. Dit in tegenstelling tot de gevestigde werving en selectiebureaus, waarbij de aandacht vooral uitgaat naar de vacature. Het is de bedoeling dat binnen afzienbare tijd in alle studentensteden in Nederland een vestiging van Zelfmade te vinden is.

De oprichters van Zelfmade kiezen voor een geheel nieuwe aanpak om een match te vinden tussen starters en het bedrijfsleven. Door de focus te leggen op de kandidaat en via testen en gesprekken de werkelijke kwaliteiten en ambities van de kandidaat te onderzoeken, denkt Zelfmade een betere match te kunnen bewerkstelligen. Daar profiteren zowel kandidaat als bedrijf van. Ook nadat de kandidaat geplaatst is, monitoren de carrièrecoaches van Zelfmade hoe het met de kandidaat gaat. Zelfmade is toegankelijk en laagdrempelig.

Zelfmade is voor gemotiveerde starters met ambitie die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden. De coaches begeleiden kandidaten die minimaal in het bezit zijn van een Havo diploma tot en met universitair afgestudeerden bij het vinden van de eerste baan die goed bij hen past. De initiatiefnemers signaleerden een toenemende behoefte bij talentvolle starters aan professionele begeleiding om de arbeidsmarkt succesvol te kunnen betreden.

Einde persbericht

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.zelfmade.nl