Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval supermarkt in Naarden

Naarden, 25-09-2008 o Een medewerker van de supermarkt aan de Evert de Bruijnstraat ging donderdagochtend 25 september rond 07.00uur door een rolluik naar buiten. Op dat moment drongen drie bewapende mannen de supermarkt binnen.

De medewerker en een collega die ook in de winkel was, werden vastgebonden. Twee chauffeurs die voor het laden en lossen kwamen, werden ook vastgebonden. Toen nog een medewerkster van de supermarkt binnenkwam, moest zij onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp de kluis openen. Een onbekend geldbedrag werd buit gemaakt. Daarna vluchtten de overvallers met een auto. Een groot buurtonderzoek werd opgestart en ook een helikopter heeft in de omgeving gezocht. De daders werden niet meer aangetroffen. Bij de overval raakte niemand gewond. Een nader onderzoek is ingesteld.

Signalementen: drie mannen met een lichtgetint uiterlijk. De mannen zijn ongeveer 20-25 jaar oud en waren allen in het zwart gekleed.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer kunnen vertellen over de overval. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844.