Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Mishandeling inwoner van Abcoude

Hilversum, 25-09-2008 o Een 54-jarige inwoner van Abcoude reed zaterdag 13 september rond 19.00 uur weg bij zijn werk om naar huis te gaan. Bij de kruising Jan van der Heijdenstraat/Eemnesserweg reed de man de Eemnesserweg op. Hij moest remmen voor een kleine rode auto. Op dat moment kwamen er twee jongens op de fiets langs. Hij hoorde de jongens iets zeggen, maar de man kon hen niet verstaan en draaide zijn raam open. Op dat moment werd hij uitgescholden en werd zijn portier opengetrokken. Hier houdt de herinnering voor de man uit Abcoude op.

Drie uur later werd hij wakker in zijn auto op de parkeerplaats Bastion aan de A1 ter hoogte van het Gooimeer. De man werd wakker gemaakt door het oproepsignaal van zijn mobiele telefoon.

De man is vervolgens naar huis gereden. De man bloedde aan zijn knie en zijn broek was kapot. Thuis ontdekte hij dat zijn laptop en geld uit de auto waren verdwenen. De man is met zijn vrouw naar het AMC gegaan waar een zware hersenschudding werd geconstateerd. Ook liep de man verwondingen op aan zijn gezicht, gebit, hand en benen. De aangifte van de man werd gisteren opgenomen. Een onderzoek naar het voorval is ingesteld.

De politie is op zoek naar getuigen of personen die meer kunnen vertellen over het gebeuren. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844.