Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Spieren-voor-Spieren week

Het zal u niet ontgaan zijn: op dit moment draait de campagneweek(18 tot en met 28 september) van Spieren voor Spieren op volle toeren. Bij alle Intersport-zaken nodigt Louis van Gaal u vanaf een grote poster uit om mee te doen met de spinning-marathon.

Logo SvS Tijdens deze campagneweek is er een unieke veiling. Een kookworkshop door topkoks voor 16 personen(aangeboden door Boretti) met muziek,eten en drinken samen met Frank de Boer. Alle betaald voetbalorganisaties hebben (in samenwerking met het CBV) hebben gesigneerde shirts afgestaan voor het goede doel.

Dit alles om intensiever onderzoek te financieren voor kinderen met een spierziekte. Het inmiddels geopende Spieren voor Spieren Kindercentrum is een eerste stap in de goede richting. Maar er is meer nodig!

Neem eens een kijkje: ga naar www.spierenvoorspierenweek.nl en klik op de internetveiling. Kent u iemand die echt een grote fan is van een betaald voetbalclub. Vertel dan alstublieft dat de door de voltallige selectie gesigneerde shirts te koop zijn voor het goede doel. (Ook de hockeydames ontbreken niet met een aantal olympische items.)

25 september 2008

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400