Gemeente Dordrecht


Jubilerende Ondernemers ontvangen felicitatie van Gemeente Dordrecht

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Oude Stadshuis heeft wethouder F.J. van den Oever jubilerende ondernemers in het zonnetje gezet. Dit jaar waren er 72 jubilerende ondernemers die 25,40, 50,75,100,125 en 150 jaar ondernemen in Dordrecht. Deze avond is het begin van een nieuwe traditie: De gemeente gaat voortaan jaarlijks Dordtse jubilerende ondernemers feliciteren. F.J. van den Oever: 'Bestaande ondernemers zijn de dragers van de Dordtse economie. Ondernemers maken de stad compleet'.

De wethouder opende de avond feestelijk door gezamenlijk met champagne te proosten op de aanwezige jubilerende ondernemers. 'Wij zijn trots op onze ondernemers, want Dordrecht kent een actief en betrokken bedrijfsleven. En het is bijzonder als een ondernemer al 25, 50, 75, 100 of zelfs 150 jaar in Dordrecht onderneemt. De gemeente waardeert dat dan ook bijzonder' aldus Van den Oever.

De gemeente vindt het ondernemersklimaat en vestigingsklimaat van onze stad belangrijk. En aan de basis daarvan staan bedrijven die al jaren ondernemen. De stad heeft deze ondernemers hard nodig om samen een krachtig en sterk ondernemersklimaat voor Dordrecht te handhaven en verbeteren.

De gemeente zocht één nieuwe manier om alle jubilerende ondernemers te feliciteren. Creatieve onde rnemer Hans Jansen Manenschijn heeft in samenwerking met het Ondernemersloket voor de invulling van de avond en het cadeau gezorgd. De sfeer was stijlvol en vooral persoonlijk. Ferdinand heeft elke gast persoonlijk gefeliciteerd en tevens het cadeau uitgereikt.

Preegstempel
Het cadeau, een preegstempel, geeft extra cachet aan briefpapier, nota of envelop. In de afdruk staat het aantal jaren dat het bedrijf jubileert samen met het logo van Dordrecht en de tekst: '... jaar ondernemen in Dordrecht'. Het stempel geeft een toegevoegde waarde aan het papier waar de afdruk op wordt gemaakt.

Noot voor de pers:
Linde de Jong
Servicecentrum Drechtsteden
Communicatie Advies en Middelen
T (078) 639 65 75