Deelgemeente Charlois Rotterdam

Bloemetje van de Deelgemeente Charlois

Deze zomer heeft de deelgemeente in Carnisse fleurige plantjes uitgedeeld aan bewoners. De bedoeling is, dat bewoners de plantenbakjes aan hun gevel hangen om zo hun straat te verfraaien.

Het bloemenkraampje van de deelgemeente stond in augustus in de Goereesestraat en op 18 september in de Korhaanstraat. Heeft u deze actie gemist? Let dan goed op, in het voorjaar gaan we deze activiteit herhalen.

Inwoners van Carnisse hoeven uitsluitend een korte vragenlijst in te vullen en krijgen het plantje dan gratis mee. De vragenlijst is o.a. bedoeld om te onderzoeken of bewoners hulp nodig hebben bij het activeren van hun Vereniging van Eigenaren. Veel panden kennen wel een zogeheten VvE, die verantwoordelijk is voor het gezamenlijk onderhoud. Soms is deze VvE niet actief. Dit is jammer, want hierdoor krijgen veel woningen een vervallen uiterlijk. Heeft u hulp nodig bij het activeren van uw VvE, of wilt u advies en ondersteuning? Neemt u dan contact op met Anne Korthuis, wijkcoördinator Carnisse tel. 010-41074456.