Veiligheid ooglaseren centraal op symposium VisionClinics

25/09/2008 17:15

VisionClinics

Utrecht (25 september 2008) - Ooglaseren raakt meer en meer ingeburgerd. Steeds meer Nederlanders zweren bril en contactlens af en kiezen voor ooglaserchirurgie om weer scherp te kunnen zien.

VisionClinics helpt jaarlijks enkele duizenden cliënten weer aan een scherpe blik zonder hulpmiddelen. Maar als marktleider in Nederland op het gebied van refractiechirurgie accepteert VisionClinics als vanzelfsprekend de plicht cliënten de hoogste veiligheidsgaranties te bieden. Niets is immers zo kostbaar als je oog.

Om het belang van veiligheid in de refractiechirurgie en de laatste ontwikkelingen op dat terrein nader te belichten organiseert VisionClinics op vrijdag 3 oktober een symposium waar topdeskundigen uit binnen- en buitenland hun visie zullen geven. Het symposium vindt plaats in Stadion Galgenwaard (Utrecht), nabij het nieuwe centrale behandelcentrum van VisionClinics, een van de modernste lasercentra van Europa. Aansluitend op het symposium volgt de officiële opening van de kliniek.

Vanaf 13.30 uur bent u als vertegenwoordiger van de media van harte welkom. Bent u geïnteresseerd, meldt u zich dan aan via onderstaand mailadres of telefoonnummer.





http://www.visionclinics.nl