Gemeente Twenterand


Informele afsluiting bouwproject
Wethouder neemt afscheid van 't Hart van Vroomshoop

Op 7 december 2004 gingen gemeente Twenterand en WT Invest een samenwerking met elkaar aan over de realisering van 't Hart van Vroomshoop. Deze samenwerking werd bekrachtigd in een overeenkomst die namens de gemeente Twenterand door onder andere wethouder Koops van 't Jagt werd ondertekend. Nu, bijna vier jaar later, is het complex 't Hart van Vroomshoop verrezen. En hoewel de officiële openingsactiviteiten in 2009 plaatsvinden, wordt het project op 29 september a.s. in het bijzijn van scheidend wethouder Koops van 't Jagt, informeel afgesloten.

De ondertekening vond destijds plaats in de winkel van mannenmodezaak Harry ten Brinke aan de Hammerstraat. Deze winkel grensde destijds aan de meubelzaak van Bolhuis die in 2000 bij een enorme brand verwoest werd. De winkel van Harry ten Brinke kon toen gespaard worden.

't Hart van Vroomshoop
't Hart van Vroomshoop is na een langdurig voorbereidingstraject en bouwproces gereed. Het complex bestaat uit commerciële ruimtes, een parkeergarage, 36 appartementen en een parkeerterrein. Het overgrote deel van de commerciële ruimtes is verhuurd en de appartementen en het parkeerterrein zijn gereed.