Ingezonden persbericht


Renger maakt zeer goede indruk op Trust Team Arden in GP2-test

Renger van der Zande heeft op het circuit van Paul Ricard een uitstekende indruk achtergelaten bij Trust Team Arden in de GP2-test aldaar. Renger reed in totaal maar liefst 74 ronden op het fraaie Franse circuit en klokte in de middagsessie een zeer verdienstelijke elfde tijd. Na afloop was hij dan ook bijzonder te spreken over het verloop van de test.

Download hi-res image
"Dit is een prima test geweest", zei hij. "Met het team hebben we onszelf gedurende de dag continu verbeterd en dat is heel belangrijk. We hebben goed aan de auto kunnen werken en hij voelde bijzonder goed aan. Deze auto's hebben flink wat vermogen, dus bestaat het risico dat ze er met je vandoor gaan als je er voor het eerst in stapt, maar dat was in mijn geval absoluut niet zo. Ik had volledige controle en kon vanaf het begin productief te werk gaan."

"Omdat we vandaag slechts één setje nieuwe banden tot onze beschikking hadden, kon ik ook maar één keer op vers rubber pieken en dan mogen we gewoon erg content zijn met onze positie. Het team vertelde me dat ze erg onder de indruk waren van mijn optreden op deze eerste dag en hopelijk volgen er meer tests in de nabije toekomst."

;;;



Ingezonden persbericht