Ingezonden persbericht

Castingdag Nationaal Muziekkwartier succes

Afgelopen zaterdag vond de eerste casting voor de campagne van het Nationaal Muziekkwartier plaats, en met succes! Tachtig kandidaten lieten zich door fotografe Niki Polman op de foto zetten. De foto's zullen deze week op de website www.ikgalos.nl geplaatst worden.

Mensen die ook graag mee willen doen, maar de casting van afgelopen zaterdag gemist hebben, hebben nog genoeg kans. Op zaterdag 27 september, vrijdag 3 oktober en (koop)zondag 5 oktober vinden er weer castings plaats, van 11.00 tot 15.00 uur. Deze vinden plaats voor het stadhuis (bij het Ei van Ko). Ook is het mogelijk zelf foto's te uploaden via www.ikgalos.nl.

Tijdens deze castings wordt er gezocht naar mensen, van jong tot oud, die hét gezicht van het Nationaal Muziekkwartier willen worden: liefhebbers van dans, theater en muziek die echte emoties kunnen en durven laten zien. Uit alle gefotografeerde kandidaten worden vier winnaars geselecteerd. Zij krijgen een officiële fotoshoot en zullen te zien zijn in diverse campagne-uitingen zoals busreclames, mupi-posters en reclamespotjes.

Over het Nationaal Muziekkwartier
Het Nationaal Muziekkwartier is het nieuwe en bruisende muzikale hart van Enschede, waar zes professionele cultuurinstellingen van de stad samenwerken en samenwonen. Dit zijn de Nationale Reisopera, het Orkest van het Oosten, Poppodium Atak, De Muziekschool Twente, ArtEZ Conservatorium en Podium Twente.
De opening van het Enschede Muziekkwartier vindt plaats van 20 t/m 30 november 2008 en biedt een bonte mix van pop, klassieke muziek, opera, cabaret, dans, show en educatieve projecten.