Ingezonden persbericht

Perfecte panoramafoto's, portretten en topshots met digitale designcamera

Haarscherpe focus in high definition met Samsung NV100HD

Delft, 24 september 2008 - De Samsung NV100HD is een statement in design. Deze opvallende digitale camera met 14,7 megapixel maakt razendsnel heldere foto's in high definition. De vernuftige NV100HD met Schneider 28 mm groothoeklens en 3,6x optische zoom zorgt ervoor dat elk panorama in het fotokader past.
De bediening is eenvoudig. Deze 'point-and-shoot'-camera zegt het eigenlijk al; wat je ziet, is te fotograferen. En goed ook, want zelfs met een minder vaste hand corrigeert deze camera alle foto's. Met de 720p videofunctie legt de Samsung NV100HD ook filmpjes vast. Scroll simpel op het grote touchscreen door de menu's om elke kleurrijke foto tot een onvergetelijk moment te maken.

De Samsung NV100HD is vanaf september 2008 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 349,- inclusief BTW. De NV100HD wordt geleverd inclusief cradle, HDMI-kabel en draadloze afstandsbediening.

()

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren, LCD-TV's en digitale camera's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld van de afgelopen vijf jaar. Op dit moment staat Samsung op de 21ste positie van de ranglijst van de meest waardevolle merken in de Interbrand Global Brands top 100. Wereldwijd zijn bij Samsung 150.000 werknemers actief in 134 vestigingen in 62 landen. In 2007 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 103,4 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900 Samsung (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.nl bezoeken.