Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Zaltbommel, 25 september 2008
Tjeerd Smies, oprichter en aandeelhouder van het eerste uur is teruggetreden. De directie en collega's van Synotion zijn trots dat Tjeerd Smies de komende jaren voor Synotion blijft werken als pricipal/founding consultant in het Synotion Associates Network.

Synotion holding verwelkomt als nieuwe aandeelhouder Fernando Cruz, die twee jaar geleden met enthousiasme en succes Synotion España heeft opgezet.

Het nieuwe leiderschapsteam bestaat uit:

Chris Bell: Algemeen directeur Synotion
Roger Heusschen: Commercieel directeur Synotion
Emiel Vaes : Senior Partner en directeur Synotion Associates Network
Fernando Cruz : Directeur Synotion Spanje en international business development

Het nieuwe leiderschapsteam gaat de verdere groei van Synotion vormgeven. Zowel in Nederland en Spanje en richt zich ook op het internationaliseren van Synotion met internationale- projecten en klanten. Nieuwe buitenlandse vestigingen ondersteunen deze internationalisering. Daarnaast wordt het dienstenportfolio uitgebreid met een formalisering en professionalisering van de diensten ,zoals Business It alignment, en CIO coaching. Nieuw wordt de dienst integraal performance management over de ICT sourcing life cycle Sycure ®(1).

###
Over Synotion
Synotion is opgericht op 1 april 1999 en ondersteunt vooraanstaande bedrijven en (semi) overheidsinstanties bij het in kaart brengen van de kosten en baten van ICT, het contracteren van leveranciers en het in lijn brengen van ICT met de gewenste bedrijfsdoelstellingen. Daarbij maakt Synotion gebruik van de Sycure(TM) aanpak, een methode voor sourcing, contracting en exploitatie gebaseerd op tientallen jaren ervaring in ICT-contractering.

Klanten zijn gerenommeerde bedrijven in Profit en Non-Profit sector, zoals ProRail, Ricoh, Microsoft, Interpolis, Wegener, NXP en Robeco.