Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Alblasserdam, 25 september 2008

Jubilerend Mondial Vogel Verhuizingen geeft verhuizing weg
Echtpaar Spelbrink krijgt gratis verhuizing aangeboden

Mondial Vogel Verhuizingen heeft haar 80-jarig jubileum luister bijgezet met het verloten van een gratis verhuizing. Het echtpaar Spelbrink ontving het bijzondere cadeau afgelopen zaterdag uit handen van directeur Hans Haverkort.

Bewoners van het Woonzorg-complex aan de Sportlaan/Nassaulaan die met het Zeeuwse verhuisbedrijf verhuisden, maakten kans op een gratis verhuizing. Reden om de verhuizing te verloten is het 80-jarig bestaan van Mondial Vogel Verhuizingen. Vrijdag werd door notaris Mr. A. Wooldrik een winnaar getrokken. Het echtpaar Spelbrink, onlangs verhuisd door het verhuisbedrijf uit Middelburg, kwam als winnaar uit de bus. Zaterdag kregen de heer en mevrouw Spelbrink een cheque uitgereikt uit handen van directeur Hans Haverkort.

In de nabije toekomst zullen nog meer gratis verhuizingen weggegeven worden aan bewoners van andere Woonzorg-complexen in Zeeland. Haverkort: "We willen ons 80-jarig jubileum op een bijzondere manier vieren."

Govert Vogel richt in 1928 het verhuisbedrijf op. Op 24 november van datzelfde jaar koopt hij zijn eerste verhuiswagen: een Chevrolet met 'extra zware banden'. Eind jaren zestig neemt zoon Wim het roer over van zijn vader. Hij borduurt voort op de successen van zijn vader en bouwt Vogel Verhuizingen uit tot een succesvol verhuisbedrijf. Momenteel heeft Hans Haverkort, die getrouwd is met Wims dochter Marlies Vogel, de leiding over het Zeeuwse verhuisbedrijf.

Mondial Vogel Verhuizingen is in Zeeland niet alleen de grootste projectverhuizer, maar in de provincie ook de grootste verhuizer van zorginstellingen. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in het verhuizen van kunst (arthandling) en museale transporten. Sinds 2007 beschikt Mondial Vogel Verhuizingen over een Inboedelhotel®, waar zowel particulieren als bedrijven hun goederen in kunnen opslaan. Mondial Vogel Verhuizingen was in 1990 tevens een van de initiatiefnemers van Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

Foto: Hans Haverkort, directeur Mondial Vogel en notaris Wooldrik trekken de winnaar, het echtpaar Spelbrink, uit de bus. Foto: Mondial Vogel Verhuizingen.
Bijlage: Factsheet Mondial Vogel Verhuizingen.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht