Ingezonden persbericht

Keurmerkorganisatie Professionele Project Verhuizers (PPV), Den Haag, 25 september 2008

Oostland Logistics toegetreden als lid van keurmerkorganisatie Professionele Project Verhuizers

Een grootschalige verhuizing van een ministerie, een compleet ziekenhuis of een bibliotheek. Een ingewikkelde en risicovolle operatie die vaak snel en liefst ongemerkt moet worden uitgevoerd. Topverhuisbedrijven die dit vak als geen ander beheersen zijn gecertificeerd met het PPV keurmerk. Oostland Logistics in Kolham is tot PPV toegetreden als lid. Het bedrijf maakt deel uit van de Waaijenberg Groep uit Ede.

In Nederland komen slechts 36 bedrijven in aanmerking voor het PPV keurmerk, dat garandeert dat dergelijke risicovolle en complexe bedrijfsverhuizingen schadevrij, snel en veilig worden uitgevoerd. Met inzet van gescreend personeel en op een manier die rekening houdt met mens en milieu.

Het PPV keurmerk staat voor een zestal harde garanties aan opdrachtgevers:
· Snelheid. Het voorkoming dat bedrijfsprocessen onnodig lang worden onderbroken;
· Integriteit van het verhuispersoneel. Borging dat kostbare ICT en vertrouwelijke documenten in vertrouwde handen is;
· Veiligheid. Veiligheidscertificaten, beveiligde opslag en hoge kwaliteit verpakkingsmateriaal;
· Risicoreductie. Gediplomeerd personeel op alle niveaus;
· Gegarandeerde zekerheid. Duidelijke contracten en een netwerk van 'preferred suppliers' op het gebied van systeembouw, ICT, kantoorinrichting, beveiliging en schoonmaak;
· Helderheid. Eén vaste projectleider op minimaal HBO niveau voor de projectverhuizing en heldere afspraken en voorwaarden vooraf.
PPV leden moeten voortdurend voldoen aan strenge eisen die regelmatig onafhankelijk worden geaudit door Bureau Veritas Quality Insurance.
Het keurmerk PPV is onderdeel van de organisatie voor Erkende Verhuizers.

Noot voor de redactie(