Ingezonden persbericht

In oktober start bouw van twee nieuwe centra
De Hoop bouwt verder aan de hulpverlening

DORDRECHT - De Hoop, GGZ-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht, start in oktober 2008 met de bouw van twee nieuwe centra op Dorp De Hoop aan de Provincialeweg in Dordrecht. De Ark zal plaats bieden aan behandeling en woningen voor begeleid wonen en is gereed in februari 2010. Het tweede pand, een multifunctioneel centrum, is gereed in oktober 2009 en zal sportfaciliteiten en behandelruimten huisvesten.

De Hoop start in oktober allereerst met de bouw van De Ark. In dit pand komen een aantal woningen voor begeleid zelfstandig wonen. Ook zal De Hoop er behandeling aanbieden, gebaseerd op het 'Twaalf Stappen-programma'. Eind oktober start De Hoop met de bouw van het multifunctionele centrum. Dit pand is bestemd voor sport, therapie en recreatie. Ook wordt er in dit pand psychomotorische therapie aangeboden.

De Hoop is dankbaar dat zij toestemming heeft gekregen om beide centra te bouwen. De omwonenden zijn inmiddels door De Hoop van de bouwwerkzaamheden op de hoogte gesteld.

Stichting De Hoop is een GGZ-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van psychosociale en psychiatrische problematiek als ook verslavingsproblematiek. Ook biedt De Hoop re-integratie en heeft zij preventieprojecten voor kinderen, tieners, jongeren en ouders. Meer informatie op www.dehoop.org.



Ingezonden persbericht