Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 1 juli 2008

ISSO gaat in op toekomstige ontwikkelingen voor installatiesector tijdens Najaarsoverleg

Op donderdag 25 september a.s. vindt in het Theater Zuidplein te Rotterdam de vierde editie van het ISSO-Najaarsoverleg plaats. Dit maal staat dé relatiedag voor de installatiesector in het teken van de toekomst van de installatiesector. Op het Najaarsoverleg zal ISSO, onder de subtitel 'Toekomstparade', aandacht vragen voor het kennisniveau en de kwaliteit van de sector.

Tijdens deze middag presenteert ISSO op basis van een drietal onderwerpen een korte impressie van de lopende en komende projecten. De onderwerpen die hierbij centraal staan zijn; duurzaamheid, veiligheid & gezondheid en beheer & onderhoud. Verder zal Marktmonitor, op basis van recent onderzoek, inzicht geven in de toekomstige ontwikkelingen voor de installatiesector. Er wordt ingegaan op hoe bedrijven de innovatieve ontwikkelingen verwerken, wat die innovaties gedurende de afgelopen 10 jaar zijn en of er voldoende kennis en kunde in het bedrijf aanwezig is om deze innovaties toe te passen.

Meer informatie

Het Najaarsoverleg vindt plaats op 25 september 2008, van 14.00 -- 17.30 uur, in het Theater Zuidplein te Rotterdam. De deelnamekosten bedragen ¤195,00. Voor meer informatie en aanmelden kan men de website www.isso.nl raadplegen.