Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 16 september 2008

ALAIN CLARK GEEFT LAATSTE CLUBSHOW VAN HET JAAR IN WATT

De succesvolle Nederlandse zanger Alain Clark geeft dit jaar nog slechts twee shows in Nederland, waarvan een in de Heineken Music Hall en zijn laatste echte clubshow van het jaar geeft hij op donderdag 25 september in WATT.

Alain Clark, de zoon van soulzanger Dane Clark, brak in 2007 definitief door met zijn tweede album 'Live it Out'. Dit succesalbum album is gevuld met aanstekelijke funk en soul en bevat hits als 'Blow me away', 'This ain't gonna work' en 'Father & Friend'. Het heeft inmiddels de Platina status bereikt, wat betekent dat het album maar liefst 60.000 keer over de toonbank ging. Zijn eerste album 'Alain Clark' was overigens een Nederlandstalige plaat waarmee hij in 2004 een Zilveren Harp won. Dit jaar viel de 30-jarige Alain Clark bij de jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards maar liefst drie keer in de prijzen. De 3FM Awards voor Beste Zanger, Beste Nieuwkomer en Beste Single (voor 'Father & Friend') gingen allemaal met de zanger mee naar huis. Het succesverhaal kreeg van de zomer weer een vervolg. Alain Clark heeft namelijk getekend bij Warner Music, een van de vier major platenmaatschappijen in de wereld, voor een wereldwijde release van zijn album 'Live It Out'. Wellicht is zijn show in WATT dus een van de laatste twee keren dat we Alain Clark voorlopig in eigen land kunnen zien optreden.

DO 25 09 2008
ALAIN CLARK @ WATT (STAGE)
West-Kruiskade 26-28
3014 AS Rotterdam
Deuren open 19.00u / Aanvang 20.30u
Tickets a E 20 excl. administratiekosten zijn verkrijgbaar via de website van WATT en de Primera winkels. Indien het niet op voorhand uitverkoopt dan zullen er op de avond zelf nog tickets verkrijgbaar zijn aan de kassa van WATT.

www.watt-rotterdam.nl / www.alainclark.com


---

>>> Noot voor de redactie /