Gemeente Boekel


Goedkeuringsbesluit Kom Boekel 2007

Bij besluit van 9 september 2008 hebben Gedeputeerde Staten van Noord Brabant hun goedkeuring verleend aan de door de raad van de gemeente Boekel op 20 december 2007 vastgestelde bestemmingsplan Kom Boekel 2007, behoudens aan artikel 4.1 onder c., de zinsnede en waarvoor een op de plankaart voor zover dit betrekking heeft op het perceel Helfrichstraat 8.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 25 september 2008 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de Centrale
balie van het gemeentehuis, St. Agathaplein 2 te Boekel.

Gedurende deze termijn kan tegen het goedkeuringsbesluit beroep worden ingesteld bij
de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te
s-Gravenhage, door degenen die zich tijdig met zienswijzen tot de gemeenteraad en bedenkingen tot gedeputeerde staten hebben gewend, alsmede een belanghebbende, die aantoont, dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat geweest om zijn/haar bedenkingen bij Gedeputeerde Staten in te brengen. Voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring kan het beroep worden ingesteld door alle belanghebbenden.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op een dergelijk verzoek is beslist.

Boekel, 24 september 2008
Burgemeester en wethouders van Boekel.