Gemeente Borsele

Beleidsregel zonebeheersysteem Industrieterrein Vlissingen-Oost

Het college van B&W maakt bekend dat zij bij besluit van 9 september 2008 de Beleidsregel zonebeheersysteem Industrieterrein Vlissingen-Oost 2008 gemeente Borsele en het bijbehorende akoestisch inrichtingsplan heeft vastgesteld. Het doel van de beleidsregel is een eerlijke verdeling van de beschikbare geluidsruimte bij de invulling van het industrieterrein zonder overschrijding van de geluidszone.

Â

Er is ook een antwoordnota vastgesteld, waarin de zienswijzen op de ontwerp beleidsregel zijn behandeld die naar aanleiding van de gevolgde inspraakprocedure zijn ingediend. De voorgaande beleidsregel, die was vastgesteld op 24 oktober 2006, wordt bij het in werking treden van deze nieuwe beleidsregel ingetrokken. Door de gemeente Vlissingen en de provincie Zeeland zijn gelijktijdig overeenkomstige stukken vastgesteld.

Â

De beleidsregel treedt in werking daags na publicatie in de Borselse Bode. De vastgestelde beleidsregel is niet vatbaar voor bezwaar en beroep. De beleidsregel, het akoestisch inrichtingsplan en de antwoordnota kunnen worden ingezien in het gemeentehuis in Heinkenszand. Ook zijn deze stukken te vinden op www.borsele.nl.

Â

Heinkenszand, 25 september 2008