Ingezonden persbericht


Colubris verzorgt draadloos netwerk en point-of-sale-applicatie voor Sheraton Station Square Hotel in Pittsburgh

Uitgebreide PCI-opties van Colubris zorgen voor innovatieve draadloze hotelapplicaties

Breda, 25 september 2008 Het Sheraton Station Square Hotel in Pittsburgh in de Verenigde Staten heeft een draadloos netwerk van WLAN-leverancier Colubris aangelegd. Hiermee beschikt het hotel nu over een innovatieve point-of-sale-applicatie (POS) en uitstekende internettoegang voor gasten. Gasten kunnen bestellingen overal in het hotel direct mobiel betalen via de door hen gewenste betaalmethode.

Het Sheraton Station Square Hotel was op zoek naar een manier om gasten makkelijker eten en drinken te laten bestellen, overal in het hotel. Daarnaast wilde het horecabedrijf zelf zijn interne operatie efficiënter inrichten. Voor het draadloze netwerk installeerde Guest Tack, een installatiebedrijf gespecialiseerd in horeca, een mobiele POS-applicatie.

Met de POS-applicatie bestellen gasten overal in het hotel wat ze maar willen, en betalen hiervoor op de manier die zij prefereren, ook met hun creditcard. Om dit te realiseren, had het hotel een WLAN nodig, dat de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) ondersteunde. Hiervoor moet het WLAN voldoen aan strenge beveiligingsopties, zoals versleuteling, authenticatie en inbraakdetectie en -preventie. Het Sheraton Station Square Hotel was erg onder de indruk van de nieuwe Colubris Secure Traffic Tunneling-mogelijkheid. Deze biedt de optie om geselecteerde communicatiestromen te versleutelen of te ontsleutelen in de centrale controller die voldoet aan de PCI-DSS-vereisten.

Ons Colubris WLAN blijkt uiterst kosteneffectief, betrouwbaar en flexibel. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen en POS-transacties mogelijk maken , zegt Tommy Knerr, IT-regiomanager van Starwood Hotels and Resorts Worldwide, Inc, waar het Sheraton Station Square Hotel deel van uitmaakt. Het WLAN van Colubris biedt een indrukwekkende combinatie van de beste, PCI-goedgekeurde beveiliging en sublieme prestaties. Dat maakt deze oplossing perfect voor hotels.

Hotels vragen steeds vaker meer van hun draadloze netwerk dan enkel gasttoegang. Colubris verzorgt alles omtrent deze groeiende eisen , zegt Tom Racca, vicepresident Marketing van Colubris Networks. Of het nu gaat om waterdichte beveiliging, uitstekende prestaties of flexibiliteit, hotels als het Sheraton Station Square Hotel kunnen rekenen op Colubris om te voldoen aan hoge eisen voor draadloze netwerken nu en in de toekomst.

Over Colubris Networks
Colubris Networks ontwikkelt en levert intelligente WLAN-oplossingen voor de zakelijke markt en voor serviceproviders. Het geoptimaliseerde WLAN-switchingsysteem biedt ongeëvenaarde bandbreedte-efficiency, naadloze mobiliteit en veilige en makkelijke toegang voor meer dan 1.500 organisaties en 40 miljoen gebruikers wereldwijd. De systemen van Colubris Networks bieden door integratie met bestaande netwerkinfrastructuur-, beveiligings- en beheeromgevingen een toekomstvaste investeringsbescherming. Colubris Networks is onder meer door Red Herring opgenomen in de top 100 van particuliere bedrijven in Noord-Amerika en was in 2005 een van de Fierce 15-bedrijven van FierceWireless. Het bedrijf won tevens de Mobile Trax Mobility Award.

Ingezonden persbericht