Persbericht

Honeywell voldoet aan wensen klanten met verbeterde lijn 2D-scanners

~ Ge-upgrade hard- en software biedt betere scanprestaties, verscheidenheid en duurzaamheid ~

Eindhoven 25 september, 2008 Honeywell (NYSE: HON) heeft zijn lijn 2D-scanners ge-upgrade. Honeywell Scanning and Mobility (voorheen Hand Held Products) koos voor een complete upgrade van zijn lijn 2D-scanners in reactie op feedback van eindgebruikers. De apparaten bieden hierdoor nu belangrijke voordelen ten opzichte van andere apparatuur op de markt.

De upgrade bevat verschillende verbeteringen waaronder de toevoeging van de baanbrekende scanningprestaties van de succesvolle 4600r aan de gehele lijn van draagbare 2D-scanners. De vernieuwde scanners zijn beter bestand tegen beweging en bieden niet-loodrechte verlichting van de barcode. Dit verbetert de reflectie waardoor de scanprestaties in slecht verlichte omgevingen verbeteren. Daarnaast verbetert het de leesbaarheid van barcodes die zijn gelamineerd, geprint op metaal of bedekt met plastic. De nieuwe, optionele omhulsels voor de draadloze scanners 3820 en de 4820 zijn beter bestand tegen chemische reinigers.

Om te voldoen aan de wensen van de eindgebruikers die maar weinig ruimte tot hun beschikking hebben, heeft Honeywell Scanning and Mobility een Bluetooth interface module ontwikkeld. Hierdoor kunnen de draadloze scanners direct verbonden worden met een host waardoor het niet meer nodig is om ter plaatse een volledig functioneel draadloos station te hebben.

We willen onze klanten de beste scanprestaties bieden. Om tegemoet te komen aan hun wensen hebben we dan ook besloten om de gehele lijn 2D-scanners te upgraden , zegt David van Etten, sales manager Benelux bij Honeywell Scanning and Mobility. We zien een verschuiving in de eisen die aan een apparaat gesteld worden. Door onze lijn te upgraden en de bescherming van het apparaat uit te breiden, menen we dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren in het creëren van een veilige en betere werkomgeving.

Kijk voor meer informatie over Honeywell Scanning and Mobility op http://www.honeywell.com of bel +31 (0)40 - 290 1600.