OCTANE vertegenwoordigt Innax Nederland

Vanaf heden verzorgt OCTANE de PR voor Innax Nederland. Innax is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van energie, techniek, milieu en veiligheid in en rondom gebouwen. Duurzame resultaten staan hierbij voorop.

Innax heeft ruim 250 medewerkers in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. De organisatie ondersteunt opdrachtgevers bij het realiseren van tijd- en kostenbesparingen, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het voldoen aan wetgeving.

Tot Innax Nederland behoren de volgende organisaties:
* Cycle Systems Energy Services: onafhankelijk energiemeetbedrijf en energiemanagementpartner
* Cycle Systems Projects: informatiemanagementbureau gespecialiseerd in energielabels
* Raadgevende ingenieursbureaus van Intechno: - Intechno InstallatieAdviseurs
- Intechno GebouwManagement
- Intechno Energie & Duurzaamheid
* Intechno Personeelsvoorziening: uitzend- en detacheringbureau
* Expex: bouwkundig inspectiebureau

Onder de klanten van Innax Nederland bevinden zich: ABN Amro, Meeús Vastgoedmanagement, Vestia, Interpolis Achmea, Gemeente Etten-Leur, Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool voor Kunsten ArtEZ, Bouwfonds, E-ON, Windunie, ANWB, Eden Hotel Group, Ahold, Rijksgebouwendienst, KPN, Tennet, Connexxion, Habion.

Graag wisselt Innax met u van gedachten over actuele zaken en ontwikkelingen op het gebied van energie, techniek, milieu en beveiliging. Edwin Terlaak, commercieel directeur bij Innax Nederland, vertelt u graag meer over de organisatie en zijn diensten/producten.

Wanneer u interesse heeft in meer informatie, fotomateriaal of een gesprek met Innax, neemt u dan contact op met OCTANE via innax@octanepr.com of +31 (0) 40 266 1130. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ondergetekende opnemen via ingridv@octanepr.com of met Danielle Wildemast via daniellew@octanepr.com. Voor meer informatie kunt u ook een bezoek brengen aan de website: http://www.innax.nl.

Uiteraard houden we u vanaf nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Innax Nederland.

Met vriendelijke groet,
Ingrid van den Nieuwenhof

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com