Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Mannelijke soapster slimmer dan vrouwelijke?

Hoofddorp, 25 september 2008 - Zo Zit Dat, hét weetjesblad van Sanoma Men's Magazines voor kids, daagt jongens en meiden uit in 'De jongens tegen de meiden battle!' Gisteren streden Goede Tijden Slechte Tijden-sterren Everon Jackson Hooi ('Bing') en Alexandra Alphenaar ('Ronja') tegen elkaar in de Zo Zit Dat-battle op www.jongenstegenmeiden.nl. Op de site kunnen jongens en meiden zichzelf testen op kennis, snelheid en geheugen. De winnaar van het GTST- 'liefdeskoppel ' werd Hooi met een score van 4850 punten. Alphenaar haalde 'maar' 3101 punten.

Goede Tijden Slechte Tijden-sterren Everon Jackson Hooi (Bing) en Alexandra Alphenaar (Ronja) gaven gisteren om 14.00 uur het startsein op Openbare Basisschool Kudelstaart. De scores van de soapies is te zien op www.jongenstegenmeiden.nl. De eindscore bestaat uit een optelsom van de uitkomst van een snelheidsgame, een geheugenspel en een kennisquiz. Vooral in het snelheidsspelletje blonk Hooi uit. Ook kreeg hij flink veel hulp van de jongens van groep 8 van de OBS Kudelstaart.

Succes
De 'jongens tegen de meiden'-battle lijkt nu al een succes te zijn. De scoreteller op de site blijft draaien, waarbij soms de jongens, en dan weer meisjes het beter doen. Het is voor jongens en meiden van alle leeftijden een leuke uitdaging om hoger te scoren dan de twee sterren. En natuurlijk om de score voor de eigen sekse te verhogen.

Trainen of strijden?
De jongens en meiden kunnen op www.jongenstegenmeiden.nl zo vaak trainen als ze willen. Hoe vaker je traint, hoe beter je voorbereid bent op de battle. Want daar mag je maar één keer per week aan meedoen. De hele maand oktober worden de scores bijgehouden. Aan het einde van de maand wordt bekend gemaakt wie beter zijn: de jongens of de meiden.

Zo Zit Dat
De 'Jongens tegen de meiden battle' is een initiatief van Zo Zit Dat, hét weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (