Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DJ's doneren tracks voor strijd tegen aids
Nu in de winkel: cd `Dance4Life' met Tiësto, Don Diablo en Paul van Dyk

Amsterdam, 22 september 2008 ­ Deze week ligt `Dance4Life' in de winkel, een cd met daarop exclusieve tracks gedoneerd door onder meer Tiësto, Don Diablo en Paul van Dyk. Zo'n twintig artiesten zetten zich op deze manier belangeloos in voor de strijd tegen aids. Een deel van de opbrengst van het album gaat naar Schools4Life, het wereldwijde scholenproject van Dance4Life dat hiv en aids onder de aandacht van jongeren brengt.

`Music revolution'
Dance4Life is een internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Met de verkoop van `Dance4Life' wil de organisatie een `music revolution' op gang brengen: De opbrengst wordt gebruikt om Schools4Life wereldwijd mogelijk te maken. Dit scholenproject brengt hiv en aids onder de aandacht van jongeren. Jongeren kopen dus niet alleen een cd, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat leeftijdsgenoten wereldwijd educatie over hiv en aids krijgen. Het geld dat in Nederland tijdens Schools4Life door de scholieren wordt ingezameld gaat direct naar de aidsbestrijdingsprojecten van STOP AIDS NOW!. Dance4Life Nederland is de jongerenpartner van STOP AIDS NOW!.

Dance4Life Music
Het album `Dance4Life' wordt in Nederland verkocht via de reguliere distributiekanalen. De adviesprijs is 12,99. Be Yourself Music steunt Dance4Life met de productie, distributie en marketing van het album. Onder de noemer `Dance4Life Music' wil Dance4Life de komende jaren meer producten uitbrengen. Door aankoop van deze producten kunnen mensen zich op een laagdrempelige manier inzetten voor de bestrijding van hiv en aids.

Tracklist `Dance4Life'

1. ATB presents Taylor & Gallahan Resistance
2. Tiësto feat. Maxi Jazz Dance4Life (Freedom Mix)
3. Don Diablo & Grand Jackson Streets Of Fire
4. Judge Jules Electronic Snare
5. Jon O'Bir Ways and Means (Paul van Dyk Remix)
6. George Acosta Dance4Revolution
7. Darude feat. Blake Lewis Selfless
8. JES Lost In The Sound
9. Joop Life is a Dance
10. Mark Norman Nibiru

11. Jesse Voorn feat. ZoëXenia
See Me

12. Filo & Peri feat. Eric Lumiere We Are

13. Benjamin Bates On My Feet
14. Jonas Steur Vivendi
15. Sied van Riel E=M Sied Square
16. Progression Pinch

17. Leon Bolier 17

18. Turtle Man feat. Drop Love Me The Way I Am (bonus track)
19. Jenerik Soulz Room Service (bonus track)

Ringtones via Wuzzon.nl
Een deel van de tracks die op het album staan, zijn ook als ringtone te vinden in een speciaal ontwikkelde webshop. Dance4Life is hiertoe een samenwerking aangegaan met Wuzzon.nl, het online platform waar iedereen zelfgemaakte mobiele content kan verhandelen. Voor 1,50 zijn de ringtones te downloaden. Circa de helft van dit bedrag gaat naar het goede doel.

/////EINDE PERSBERICHT/////



Ingezonden persbericht