Innovatieve winnaars Best Baby & Infant Product verkiezing bekend


Uitreiking van de gouden en zilveren rammelaars

HUIZEN, 20080925 -- De Gouden en Zilveren Rammelaars zijn op 23 september 2008 tijdens de Pink & Blue Kids Trade Fair in Den Bosch uitgereikt. De Gouden Rammelaar ging dit jaar naar: Bloom Fresco kinderstoel van Vinke Trading. `Een supermodel kinderstoel', `prachtige vormgeving', zijn de lofuitingen van de vakjury. Een eigentijdse kinderstoel die een doordachte combinatie laat zien van stijl en gebruiksgemak, een ware blikvanger in het moderne interieur. De fraaie vormgeving wordt nog eens extra onderstreept door de zitting die in hippe en elegante kleuren verkrijgbaar is. De Bloom Fresco is als enige kinderstoel vanaf de geboorte te gebruiken door de speciale ligstand.

De Zilveren Rammelaars gingen dit jaar naar:
* Zoom Duowagen, ABC Design van Bacookie, categorie Mobility.
Superpraktisch en innovatief, zijn de trefwoorden van de vakjury. De Zoom Duowagen valt op door de fraaie belijning die niet alleen mooi is om te zien, maar die de moderne ouder een aantrekkelijk travelsysteem biedt voor het vervoeren van twee kinderen van dezelfde of verschillende leeftijd. De Zoom Duowagen biedt als enige de mogelijkheid om twee autostoeltjes van Maxi-Cosi Cabrio of ABC Design tegelijk te vervoeren.

* Brother Max Bad- en Voedingslijn van BabyCase, categorie Care & Safety.
Achter de bijzondere ontwerpen schuilt de intentie van een team toegewijde vaders en moeders, geïnitieerd door Jonathan Gold - industrieel ontwerper, om oplossingen te bedenken voor ouders bij de dagelijkse verzorging van baby's en peuters. Brother Max slaagt erin om innovatie te verbinden met ervaring en zet met de bad- en voedingslijn producten in de markt die weldoordacht en innovatief zijn. Ontworpen door en voor ouders.

* Wishbonebike van Co&Co, categorie Toys.
Een opvallend mooi design met een in het oog springende vorm. Bij het ontwerp is men uitgegaan van gebruiksplezier, gebruiksgemak en duurzaamheid. De Wishbonebike biedt drie fietsen inéén: loopdriewieler, loopfiets laag en hoog. Bijzonder is dat de Wishbonebike ook geschikt is voor kinderen met een beperking. Eerlijk speelgoed van hoge kwaliteit.