IASO genomineerd voor Deloitte Rising Star Award


EMMELOORD, 20080904 -- IASO Backup Technology is voor de tweede keer op rij genomineerd voor de prestigieuze Rising Star Award van Deloitte. Voor de negende keer organiseert Deloitte samen met haar sponsorpartners de Technology Fast 50. Een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Bedrijven jonger dan vijf jaar kunnen aan de Fast 50 competitie meedoen in de categorie Rising Star.

De onafhankelijke jury bestaande uit Wim Hulsink (RSM E-ship), Rhett Oudkerk Pool (Kahuna) Michiel Schipperus (ISM e-Company), Elderd Land (GIMV) heeft uit de vele Rising Star inschrijvingen tien bedrijven genomineerd, waaronder IASO Backup Technology uit Emmeloord. Dat zij voor de tweede keer genomineerd zijn is een unicum. IASO Backup Technology is een innovatieve onderneming en in een korte tijd erg succesvol geworden met het leveren van online backup software en services.

Het Rising Star Event vindt plaats op 25 september aanstaande van 13.30 uur tot 20.30 uur bij de Glazen Ruimte in Maarssen. Tijdens een drie-minutenpitch zullen de genomineerden alles uit de kast halen om de jury te overtuigen van hun succes. Andere genomineerden zijn onder andere GreenPeak Technologies, Provalor, Service2Media en Cosmic Navigation.