Hippe comeback van het Advent kado


Het fenomeen advent-kado is in de vergetelheid geraakt in Nederland. Gemiste kans, want wie wil er nou niet 24 dagen lang kado's uitpakken

HAARLEM, 20080925 -- De grauwe decemberdagen veranderen dit jaar in een kakofonie van bonte kleuren. De kreatieven van personal-art.nl hebben een vrijwel onbekende stijl van Pop-Art icoon Andy Warhol nieuw leven ingeblazen en speciaal als advent-kado doorontwikkelt. Iedere dag een Pop-Art!

Hippe comeback van het Advent kadoDe Warhol `dia-contact-vel'-stijl past naadloos in het tijdperk van mobieltjes-fotografie: een collage van sfeermomenten. "Kleine beelden zijn prima!" zegt Rutger van de Pol, eigenaar en creatief directeur van een team van 8 grafisch ontwerpers met een Pop-Art-tic. "We krijgen de authentieke sfeer in het schilderij door de beelden een beetje ongestructureerd te plaatsen. Het beste is een mix van ongeveer 15 beelden". Zo kan iedereen zijn eigen Warhol collage samenstellen.

Het Warhol-doek (formaat 70 x 100 cm.) wordt op hoogwaardig canvas gedrukt en opgespannen op een keilraam. In de verpakking zit `m de kneep: Een kartonnen doos in kerstsfeer met 24 deurtjes: 24 dagen verrassinkjes in one-go dus, met als blijvend hoogtepunt een uniek gepersonaliseerd Warhol doek!

Wie voor 24 November bestelt via de website www.personal-art.nl heeft het doek voor 1 december op de mat liggen.

Bestellen en Prijs
De Adventkalender kan vanaf midden oktober bestelt worden via www.personal-art.nl en kost ¤ 198,-.
Hoge Resolutiebeelden en Persmateriaal
Onderschrift image: De Warhol-Adventkalender - Het orgineel is in het Warhol museum in Pittsburgh, Pennsylvania te bewonderen.
Hoge resolutie-beelden in druk-kwaliteit kunt u downloaden op www.personal-art.com/pers/index.html

Over Personal Art
Personal Art is een kleine internationale onderneming met vestigingen in 6 landen.
Personal Art heeft sinds 2003 al heel wat huiskamers ge-hipped. De kreatieven zijn helemaal gek van Pop-Art en bewerken iedere foto in ca. 3 tot 5 uur handmatig tot een Pop-Art portret. Daarbij worden de karakteristieke elementen waarmee Warhol beroemd geworden is toegepast. State of the Art computer- en druk-technieken garanderen een hoogwaardig, uniek en langdurig (70 jaar!) kunstwerk dat nooit verveeld!

Op dit moment biedt Personal Art de volgende stijlen aan: Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Ipod campagne, Mao Propaganda, Black & White: nieuw vanaf oktober: Scanner Darkly, Banksy, Innocent 80's.