Platform Biologica


Bio-groendagen op 25, 26 en 27 september
4 augustus 2008

Elk jaar worden duizenden bomen en struiken aangeplant in plantsoenen, tuinen en wegen. Dat kan biologisch! Op de 1e bio-groendagen van 25 t/m 27 september wordt hierover volop informatie gegeven. Op zaterdag 27 september is er een dag voor consumenten. Daarnaast is er ook een dag voor de institutionele markt en een dag voor boomtelers.

Programma


* Do 25 september staat in het teken van communicatie en productvoorlichting, afgestemd op de institutionele markt. Presentatie van de sector met inleidingen, workshops en rondleidingen.

* Vr 26 september staat in het teken van teeltechniek en demonstraties, gericht op boomtelers. Centraal thema is onkruidbeheersing.

* Za 27 september is een open dag voor consumenten en geĂŻnteresseerden met veel informatie over biologisch telen, planten en bomen, rondritjes over de kwekerij en hapjes en drankjes.

Aanmelden
Zie voor het complete programma hier. De bio-groendagen worden gehouden bij Bomenland Schiphorst in Bennekom bij Ede. Jan Huiberts, biologische kweker en eigenaar, is gastheer. Aanmelden voor de dag kan met dit formulier. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Uw aanmelding (zie formulier) kunt u sturen, mailen of faxen naar Bomenland Schiphorst, Langesteeg 11, 6721 NB, Bennekom. Fax: 0318 43 0758. E-mail: info@bomenland.nl.

De organisatie van de bio-groendagen is in handen van het Praktijkonderzoek Plant en Omgeving, het Bedrijfsnetwerk Biologische Boomkwekerijproducten, Stichting Biologische Boomkwekerijgewassen, Bomenland Schiphorst en DLV Plant.