Ingezonden persbericht


Persaankondiging

Zaltbommel, 26 augustus 2008

Kennisseminar 'Grip op uw documentenstroom', geen fictie maar werkelijkheid!

Op 25 september 2008 organiseert 2MARK-IT in samenwerking met BCT Guiding Documents en Infolution een bijzonder kennisseminar met uitdagende statements en innovatieve oplossingen. De afgelopen jaren is veel gezegd en geschreven over een oplossing die het verwerken van inkomende documenten vereenvoudigt en versnelt. Dergelijke oplossingen lijken soms alleen in fictie te bestaan.

Bekende sprekers uit de branche zullen tijdens het kennisseminar 'Grip op uw documentenstroom' aandacht besteden aan de wijze waarop documentenstromen, in welke vorm dan ook, voor het juiste 'postvakje' worden geklasseerd en daardoor direct op de juiste plek worden opgeslagen in het digitale archief. Tijdens het kennisseminar zal de veelgevraagde spreker professor ir. Jan Oosterveld een keynote houden onder de titel 'Internet, het leukste moet nog komen!'. Vervolgens presenteert Jaap Nienhuys, commercieel directeur van Infolution, de mogelijkheden om informatie en context te koppelen door middel van semantische technologie: 'De informatiechaos onder controle'. Jack Kradolfer, manager DIV bij Essent gaat in op de praktijk. Het verwerken van poststukken vergt veel tijd en daarom maakt Essent gebruik van AutoClassifier van BCT Guiding Documents. Tot slot laat Marc Charlier, marketing manager van BCT Guiding Documents vanuit de praktijk de mogelijkheden van automatische klassering zien.

Meer informatie
Het kennisseminar vindt plaats in Kasteel Montfoort te Montfoort en duurt van 13.30 tot 18.00 uur. De registratie is vanaf 12.00 uur. De kosten voor deelname aan het seminar bedragen ¤ 175,- (incl. BTW) per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen het bijwonen van het middagprogramma, lunch, koffie, thee, drankjes en hapjes.

Aanmelden is mogelijk door een e-mail onder vermelding van de organisatie, naam en functie te sturen naar info@2mark-it.nl.


---