Ingezonden persbericht


----------

SCOPE presenteert CRM software voor Assurantietussenpersonen

Op 25 september 2008 organiseert SCOPE voor de tweede keer dit jaar het SCOPE ATP seminar. Het seminar is kosteloos en vindt plaats bij SCOPE te Hoofddorp.

Speciaal voor de Assurantietussenpersoon en in samenwerking met 29 assurantiekantoren heeft SCOPE marketing technology SCOPE ATP ontwikkeld. Een op maat gesneden CRM systeem, dat naadloos informatie uitwisselt met het polisadministratiesysteem en een adequate ondersteuning biedt bij het commercieel inzetten van klantgegevens.

Bezoekers van het seminar krijgen de mogelijkheid om, aan de hand van de live demonstratie, kennis te maken met de 'look en feel' van SCOPE ATP. De sessie gaat om 14:00 uur van start en wordt om 17:00 uur met een borrel afgesloten.

Meer informatie en inschrijven: www.scope.nl/4atp of via het telefoonnummer 023-5179200

----------

Meer informatie
SCOPE marketing technology:
Dominique Miriël, 023-5179200 of d.miriel@scope.nl

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SCOPE actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SCOPE ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SCOPE inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

----------