Gemeente Den Haag

Open dag School in Bos

Ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum is er op zaterdag 27 september een Open Dag van School in Bos in Wilhelminaoord. School in Bos is gevestigd in Wilhelminaoord in Drenthe en groepen 7 en 8 van het Haags primair onderwijs brengen hier al jaren hun werkweek door. Inmiddels hebben al 70.000 leerlingen het educatieve centrum bezocht. Het gebouw van School in Bos staat ook wel bekend als Buitencentrum Wilhelminaoord.

School in Bos brengt de Haagse schooljeugd kennis bij over de natuur, het milieu en het verleden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de landelijke omgeving en de nagebouwde huizen uit de steen- en bronstijd.

Dit jaar bestaat School in Bos 35 jaar en dat wordt gevierd! Op zaterdag 27 september is er een Open Dag die voor iedereen toegankelijk is. Mocht je ooit op werkweek zijn geweest naar School in Bos, kan het zijn dat je tijdens de Open Dag oude klasgenoten tegen het lijf loopt. Maar ook als je er nog nooit bent geweest is het hoe dan ook zeer de moeite waard om er eens een uitstapje naar te maken. Alleen, met partner en/of kinderen, opa en oma, iedereen is welkom. Je kunt deze dag gratis gebruik maken van bussen die naar Wilhelminaoord rijden en weer terug naar Den Haag.

Meer informatie over de Open Dag en aanmelden vind je op www.denhaag.nl/schoolinbos.