Ingezonden persbericht


Herman Brood weekend in Woonkamergalerie op 27 en 28 september a.s. van 12.00 uur tot 18.00 uur.

De Hollandse kunstenaar Herman Brood werd geboren op 5 november 1946 en was in alles een rasartiest. In zijn muziek, in zijn gedichten en vooral in zijn schilderijen en zeefdrukken. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur. Zaterdag 27 en zondag 28 september a.s. zal bij Kunsthandel Gennep het gehele weekend in het teken staan van deze indrukwekkende kunstenaar. Dit belooft weer een spectaculaire expositie te worden die zeker de moeite waard is om te bezichtigen!

Daarbij zit er achter deze expositie nog een extra gedachte. Tijdens dit Herman Brood weekend zullen wij namelijk van elk bemiddeld werk een donatie geven aan de Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland waar wij ons al een aantal jaren voor inzetten. Deze stichting is op dit moment druk bezig om geld in te zamelen om op 17 december 2008 in Utrecht 14.000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten en hun begeleiders, een onvergetelijke dag te bezorgen bij Muziekfestival "Maak de droom waar". Ook u kunt helpen! Tijdens het Herman Brood weekend kunt u een vrijwillige donatie voor deze Stichting achterlaten.

Op zondag 28 september hebben wij nog een verrassing voor u in petto! Twee cliënten van Kleur zullen namelijk zorgen voor livemuziek! Dit aanvullend op bovenstaand verhaal en als eerbetoon aan Herman Brood, een rasartiest in vele vormen.

Tijdens het Herman Brood weekend zal onze Woonkamergalerie geopend zijn van 12.00 uur tot 18.00 uur. U vindt onze Woonkamergalerie aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor een routebeschrijving en verdere info kunt u onze website raadplegen www.kunsthandel-gennep.nl

Voor inlichtingen belt u 0485- 51 95 89 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl Graag zien wij u allen op zaterdag 27 en zondag 28 september a.s. bij ons Herman Brood weekend in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep. De koffie en thee staat voor u klaar!

---- --