Vestia Rotterdam Noord op 'Manifestatie Schiebroek doet Mee!'

23/09/2008 16:57

Stichting Vestia Groep

Op zaterdag 27 september 2008 pakt Schiebroek flink uit. Het Rododendronplein, het Ganzerikplein, de Peppelweg en de Kerstroosstraat staan tussen 11.00 uur en 22.00 uur bol van activiteiten.

Er is veel te zien, maar vooral veel te doen. Debatten, clinics, sport, spel en natuurlijk ook muziek, veelal door lokaal talent. Dit allemaal in het kader van de Manifestatie Schiebroek doet Mee!.

Wat doet Vestia?

Vestia is aanwezig met een informatiestand, waar onder andere informatie te vinden is over de nieuwbouwprojecten in Schiebroek. Daarnaast doet Paul Duyts (bedrijfsdirecteur Vestia Rotterdam Noord) mee aan het wijkdebat. Een debat waarin we discussiëren over de toekomst van Schiebroek. Ook verzorgt Vestia een workshop Leefstijlen. Om de saamhorigheid en leefbaarheid in de wijk te vergroten, gaat Vestia Rotterdam Noord woningen binnen bestaande complexen verhuren aan mensen met dezelfde leefstijl. De manier van wonen en leven van de huidige bewoners vormt de basis voor deze leefstijlen. Tijdens de workshop Leefstijlen ontdekt u uw eigen Leefstijl!

Samenwerking

De Manifestatie onderstreept en stimuleert de samenwerking van bewoners, organisaties en instellingen in Schiebroek om van Schiebroek een nog mooiere en betere wijk te maken.

De manifestatie wordt georganiseerd door de deelgemeente in samenwerking met woningcorporaties, zorginstellingen, winkeliers, gemeentelijke diensten en welzijnsorganisaties.

Meer informatie?

Kijk op www.wijkaanpakwinkel-schiebroek.nl voor meer informatie.

Over Vestia

Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 950 mensen bij Vestia.