Gemeente Enschede

Komende zaterdag informatiedag kaveluitgife Roombeek

Start kavelverkoop op zaterdag 11 oktober

Er gaat weer een deel van Roombeek in de verkoop. Zaterdag 27 september aanstaande is er een informatiedag over de kaveluitgifte. Deze dag vindt plaats in Prismare van 11.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen er informatie krijgen over de ongeveer dertig nieuwe kavels in Roombeek. De daadwerkelijke verkoop start op zaterdag 11 oktober 2008 om 10.00 uur in het Projectbureau Roombeek volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De kavels die in verkoop gaan, liggen allemaal in deelgebied het Voortman, tussen de Voortsweg, de Hulsmaatstraat en de Lonnekerspoorlaan. Het gaat om de twee laatste stroken voor statenpanden aan de Lonnekerspoorlaan en dertien kavels voor vrijstaande of twee-onder-een-kap woningen. De kavels aan de Lonnekerspoorlaan zijn variabel qua breedte en kosten 440 euro per m2 inclusief btw. De andere kavels hebben een oppervlak dat varieert van ruim 200 tot ruim 400 m2 en kosten 340 euro per m2 inclusief btw.

Informatiemarkt kaveluitgifte
De informatiemarkt vindt plaats op zaterdag 27 september aanstaande in Prismare aan de Roomweg 167D. Belangstellenden kunnen daar alle informatie krijgen over de nieuw aangeboden kavels en de bouwmogelijkheden.

Gratis tuinontwerp
Wie op 11 oktober 2008 als eerste een optie op een kavel neemt, maakt kans op een gratis tuinontwerp ter waarde van 2.500 euro. Voorwaarde is dat de kavel ook daadwerkelijk aangekocht wordt. Onder de overige kopers wordt een tuinbon ter waarde van 1000 euro verloot.

24 september 2008