Gemeente Schiedam


September

Jeugdtheaterschool De Teerstoof tijdens de Brandersfeesten

24 september 2008

Open Dag
Op zaterdag 27 september houdt Jeugdtheaterschool De Teerstoof een Open Dag. Vanaf 13.00 uur staan docenten en leerlingen klaar om je alles te vertellen over de school. Je krijgt een rondleiding door De Teerstoof en je volgt een les in zang, toneel en dans.

Bij Jeugdtheaterschool De Teerstoof krijg je iedere week les in drie disciplines: toneel, zang en dans. Aan het einde van het cursusjaar sta je zelf op het podium! De Jeugdtheaterschool is er voor iedereen van 7 tot 21 jaar.

Alle informatie over de langere cursussen, korte cursussen en specialisatiecursussen kun je krijgen op de Open Dag. De brochure met alle informatie kun je dan meenemen, of opvragen via (010) 219 15 12. Zin om volgend schooljaar de leukste lessen te krijgen? Kom naar de Open Dag! Inschrijven kan ter plekke of via de website www.deteerstoof.nl.

Wel talent en minder budget? Informeer naar het Talentenfonds van de Jeugdtheaterschool, onder voorwaarden kan tot 70% van het cursusgeld via het Talentenfonds worden vergoed.

Zaterdag 27 september 2008
Aanvang: 13.00 -15.00 uur
Jeugdtheaterschool De Teerstoof
Nieuwstraat 12 Schiedam
Toegang gratis

Een draak op de boot
Tijdens de Gondelvaart op zaterdagavond varen leerlingen van Jeugdtheaterschool De Teerstoof op een boot mee tijdens de traditionele Gondelvaart. Leerlingen uit het productiejaar zingen de liedjes uit de voorstelling De Mythe van de Draak. Uiteraard vaart de draak ook mee! De voorstellingen werd in het voorjaar voor uitverkochte zalen in Jeugdtheater De Teerstoof gespeeld. Dit is de laatste mogelijkheid om een beeld te krijgen van de voorstelling. In maart 2009 zal de nieuwe productie worden gespeeld: Heksen naar het verhaal van Roald Dahl. De Jeugdtheaterschoolboot wordt gesponsord door Irado en TDS printmaildata.

Zaterdag 27 september 2008
Vanaf 21.00 uur
Centrum Schiedam

Workshop Kattendans
Aansluitend op de film Minoes is er op zondag 28 september een gratis workshop Kattendans in de dansstudio van Jeugdtheaterschool De Teerstoof. Leer sluipen en bewegen als een kat onder leiding van de dansdocente van De Teerstoof

Zondag 28 september 2008
Aanvang: 13.00 -15.00 uur
Jeugdtheaterschool De Teerstoof
Nieuwstraat 12 Schiedam
Toegang gratis

Klik hier voor meer informatie.