Media groep heeft primeur met lancering online suikerfeest magazine

25/09/2008 12:10

Novodor

Novodor Media Groep heeft de primeur in Nederland; aankomende zaterdag 27 september 2008 wordt de eerste Suikerfeest Special magazine gelanceerd, speciaal gewijd aan het islamitische suikerfeest in Nederland.

Het is Novodor Media Groep opgevallen dat er elk jaar veel marketing rond de Ramadan plaatsvindt, zowel door de etnische als de autochtone doelgroep. Het suikerfeest blijft echter een onderbelicht onderwerp, terwijl bekend staat dat juist rond deze dag(en) de moslim gemeenschap meer spendeert en doorgaans goed is voor een besteding van tientallen miljarden.

Novodor Media Groep heeft hiermee een gat in de markt ontdekt en lanceert het Suikerfeest Special Magazine. De Suikerfeest Special zal vanaf aankomende zaterdag alleen online te lezen zijn op www.suikerfeestspecial.nl. Het Suikerfeest Special magazine is geheel gewijd aan het aankomende suikerfeest, dat dit jaar op 30 september gevierd zal worden. De Special heeft als doel zowel de moslims als de autochtone doelgroep op een luchtige en westerse manier kennis te laten maken met de islam, waarbij het Suikerfeest de rode draad vormt.

De magazine heeft een multiculturele insteek, wat zowel de moslims als autochtonen aan zal spreken en beiden groepen herkenning zal bieden. Dit is wat de Suikerfeest Special zo uniek maakt in Nederland. " Het aanbod aan tijdschriften is groot, maar niet toereikend. Wij willen op deze manier wel voorzien in deze behoefte", aldus de Media Groep.

Novodor Media Groep is een nieuwe en trendy Media Groep met het specialisme op het gebied van het uitbrengen van magazines gericht op de etnische doelgroep. Hiermee is er nog een gat in de markt ontdekt. Er is nog steeds geen stijlvolle magazine op de markt gebracht, waarin leden van de etnische doelgroep zichzelf herkennen. Novodor Media Groep probeert het gat te vullen en voorziet de etnische doelgroep van stijlvolle magazines die ook nog inhoudelijke interessant zijn. Naast het uitbrengen van magazines zal de Media Groep ook voorzien in websites, prints en andere media voor de etnische doelgroep.





http://suikerfeestspecial.nl/